Kuća za adaptaciju – ZA PRODAJU

280/1400 ft2

Contact An Agent

Starina u ruševnom stanju prikladna za adaptaciju može postati pravi mali dragulj za najljepše trenutke Vašeg odmora. Objekt je smješten na nekoliko minuta od samog centra ali opet dovoljno udaljen da bi udovoljio i najzahtjevnijim željama privatnosti na odmoru. Pruža prekrasan pogled na Jadran i okolne otoke u kojima možete uživati upotpunjujući prizor sa miomirisima netaknute divljine koja je postala rijetkost na našoj obali.

Velike prednosti su mogućnosti dokupa zemljišta koje je u neposrednom okruženju objekta, te brzina kojom Zidarsko-fasaderska radnja PUNTARAC može od ovog objekta učiniti isplativu investiciju. Objekt stvara nesvakidašnju priliku u kojoj svaki pojedinac može prepoznati sebe, bilo da se radi o prilici za njegovo osobno zadovoljstvo ili kao idealan investitorski pothvat.

Kvadratura stambenog dijela: Prema projektu adaptacije Kvadratura okućnice: trenutno 280m2, mogućnost dokupa do 1400m2 Broj prostorija: Prema projektu adaptacije Vlasništvo: 1/1 Vrijednost: 80.000,00EUR

Sketch of final look